נעים מאוד, הראלה הלוי.
אני כותבת תכנים בנושאי בריאות ורפואה לקהל מקצועי ולאנשים שאינם בקיאים ברפואה. אני יועצת אסטרטגיית תוכן של חברות פארמה, מרצה בחברות ומעבירה סדנאות על תוכן רפואי וסטוריטלינג.
התחלתי מוקדם. אל עולם התקשורת הגעתי בגיל 16. התשוקה שלי לתחום עזרה לי לפתוח את השער הקסום לטלוויזיה החינוכית ברחוב קלאוזנר 14, רמת אביב. במשך 5 שנים עבדתי שם כעוזרת הפקה ותחקירנית בתוכניות ילדים ונוער (ובימי חמישי הייתי מבלה כנערת מים ב״זהו זה״). במהלך לימודי תואר ראשון בתקשורת וניהול עברתי לגל״צ - עבדתי כמפיקה בגלגלצ ובמשרד היח״צ והדוברות של התחנה.
ואז קרה הקסם. בעודי יושבת במשמרת בתחנה ראיתי מודעה ששינתה את חיי: ״דרושה תקציבאית יח״צ לפארמה״. גיליתי שאפשר לשלב את שני תחומי העניין שלי! מדיה ורפואה. וכך, אי שם בתל אביב, עבדתי כתקציבאית יח"צ כשאחד מהפרויקטים המעניינים היה לנהל קמפיין חדשני להעלאת מודעות לטרשת נפוצה. גיליתי איך תקשורת נכונה יכולה להעלות מודעות למחלה שעד אז רוב האנשים בארץ לא הכירו.
שנתיים אחרי, בשנת 2002, עברתי ללונדון ללמוד תואר שני בניהול שיווק בינלאומי, ובתום הלימודים התחלתי לעבוד באחד מהמשרדים המובילים באירופה בתחום של תקשורת רפואית. כתבתי, ערכתי והפקתי קמפיינים במגוון תחומי מחלה. ניהלתי קמפיינים בינלאומיים להעלאת מודעות מחלה בקרב מטופלים ובניתי סדנאות העשרה לרופאים. שש וחצי שנים מאוחר יותר חזרתי לארץ.
בשנת 2010 הקמתי עסק שמוקדש לכל מה שקשור לתוכן רפואי. העסק הלך וקרם עור וגידים והיום אני משמשת כיועצת אסטרטגיית תוכן לחברות פארמה, כותבת תכנים רפואיים, מרצה, ומעבירה סדנאות סטוריטלינג רפואי ותקשורת רפואית למנהלי מוצר ושיווק, ולצוותים רפואיים. המטרה שלי היא לשנות את הדרך שבה אנשים מסתכלים על תקשורת רפואית ואני מאמינה שמילים הן דבר עוצמתי מאוד בכל מקום שהן נמצאות - באתר, בסרטון, בוובינר או בפודקאסט. מאז שחזרתי מלונדון, אני משתתפת במהלך השנים בכנסים ובסדנאות באנגליה כדי להישאר תמיד צעד קדימה ולדעת כל מה שקורה וצפוי בתחום.
כתבתי עד היום על יותר מ-50 מחלות, עשרות מוצרים וצברתי 23 שנות ניסיון. כל זאת הודות לזכות שנפלה בחלקי ללוות מנהלות ומנהלי דיגיטל, תחום או מוצר, בחברות הפארמה הגדולות בישראל, ולייצר עבורם את הכלים השיווקיים וההסברתיים הטובים ביותר. והדבר הכי חשוב הוא שאני מסייעת למטופלים ולקהל הרחב בישראל ובחו״ל להבין טוב יותר את המחלה שלהם ואת התרופה שנרשמה עבורם.